PROGRAM KULLEBUNDEN JAZZ VÅR 2019

Brunborg Raknes – Backcountry

Saksofonisten Tore Brunborg og bassisten Steinar Raknes har fusjonert sine musikalske verdener i utgivelsen Backcountry.  Kun med hjelp av to instrumenter skaper de et fullstendig musikalsk bilde, med harmonier, melodier og groover. Plata har et genuint og særegent preg, som veksler mellom komplekse musikalske strukturer og det enkle og sangbare.

Onsdag, 23.januar kl. 20.00 Billetter : 250,- medlem / student 200,-

GURLS

I GURLS finner du tre av landets mest ettertraktede musikere i noe de selv kaller et musikalsk friminutt. Med lekende overskudd, trillende selvtillit og med den unike erfaringen disse tre har, er de sammen både en varsom og trampefunky enhet av boblende og umiddelbar formidling med dybde. Debutplata «Run Boy, Run» er blitt en sjangeroverskridende heksebrygg der gjengen lyrisk leker seg med, og spiller på kjønnsroller og normer, humor og (konfronterende) kvinnelig seksualitet. Forfriskende og skamløst, som det jo selvfølgelig burde være. I GURLS hører vi Ellen Andrea Wang, kjent fra Pixel, soloprosjekter og samarbeid med blant andre Manu Katché og Marilyn Mazur på bass og vokal. Vi hører Hanna Paulsberg, som startet trioen, på saxofon og sang. Hun gir også ut plater med Hanna Paulsberg Concept og har spilt med Bobo Stenson, Chick Corea og Bugge Wesseltofts New Conception of Jazz. Til sist hører vi sangeren Rohey Taalah, som med bandet Rohey er i ferd med å gjøre stor suksess på egenhånd.

Torsdag 28. februar kl. 20.00 (Ung Scene kl. 19.30). Billetter : 250,- medlem / student 200,-

Sigurd Hole trio

Trioen gav ut sitt debutalbum «Encounters» i  2018, til strålende anmeldelser både i Norge og i utlandet. Musikk bygger på et åpent og nyskapende møte mellom elementer fra blant annet norsk, indisk, japansk og arabisk tradisjonsmusikk, forankret i et moderne, skandinavisk jazzutrykk. Med Sigurd Hole på kontrabass, Håkon Aase på fiolin og Jarle Vespestad på trommer.

Onsdag 27. mars kl 20.00 (Ung scene fra 19.30) Billetter : 250,- medlem / student 200,-

Hot Club de Norvège

Hot Club de Norvège er berømte for sin smittende spilleglede og virtuose strengemusikk. De er kjent for de fleste fra radio/TV, og har vært kontinuerlig på veien siden 70-tallet. De regnes internasjonalt blant de fremste i sin stilart strengejazz. Publikum møter Jon Larsen (gitar), Finn Hauge (munnspill og fiolin), Gildas Le Pape (gitar), og Svein Aarbostad (bass).

Torsdag 25. april kl 20:00 Billetter : 250,- medlem / student 200,-