Neste konsert

Avlyst! Susanna ‘Baudelaire & Piano

Kjære jazzvenner

Det er sterkt beklagelig at vi nok en gang må avlyse en jazzkonsert vi har gledet oss veldig til. Koronasituasjonen gjør det dessverre umulig å gjennomføre konserten Susanna ‘Baudelaire & Piano’ i Kolben 18. februar. Vi håper at vi skal få muligheten til å gjennomføre konserten på et senere tidspunkt. 

25. mars står Ella Meets Django på programmet. Vi sender ut informasjon om denne konserten så snart vi vet hvordan situasjonen neste måned blir. Vi er glade for at vaksineringen nå er godt i gang og ser frem til den dagen vi igjen kan samles til gode jazzopplevelser i Kolben. 

For informasjon om refusjon av billetter, ser her

Følg oss gjerne på Facebook og på vår hjemmeside.

Vennlig hilsen

KULLEBUNDEN JAZZ

25. mars: Ella Meets Django
22. april: Siril Malmedal Hauge & Jacob Young

Sted og tid for konsertene er som før: Kolben kulturhus kl. 20.00.

Se mer informasjon på Kolbens hjemmeside.

Dette innlegget ble publisert i jazzinfo. Bokmerk permalenken.