Neste konsert

Ellen Andrea Wang

Kjære medlem

Vi håper at det står bra til med deg og dine nære og kjære i disse spesielle tidene.   Konserten med Ellen Andrea Wang – Closeness, som skulle gått av stabelen 23. april, er flyttet til torsdag 3. september kl. 20. Stedet er som vanlig Kolben, sal 2. Vi er i dialog med Kolben om mulighet for overføring av allerede kjøpte billetter. Mer informasjon kommer.   Ønsker du å kjøpe billett til konserten, se her.   Når det gjelder refusjon av billetter til den avlyste konserten med Hanna Paulsberg 26. mars, gjelder følgende:   De som hadde kjøpt på nett skal allerede ha fått sine billetter refundert, melder Kolben.

De som har kjøpt over disk må sende billettene til post@kolben.no  med navn, adresse og kontonummer. Kolben vil da refundere billettene manuelt.

Vi ser frem til å møtes til Ellen Andrea Wang – Closeness og flere gode jazzopplevelser over sommeren. I mellomtiden oppfordrer vi dere til å følge oss på Facebook og vår hjemmeside kullebundenjazz.no.

Vennlig hilsen

Kullebunden Jazz

Dette innlegget ble publisert i jazzinfo. Bokmerk permalenken.